Referenties

Plaats jouw review!
Rated 5 out of 5
25 februari 2023

Aardige en gezellige jongens. Ze komen afspraken na en zijn heel flexibel. Onze vloer is zorgvuldig en super netjes gelegd. Ook de plinten zijn keurig aangebracht. Niets op aan te merken. Kortom: we zijn heel erg tevreden. Echt een aanrader.

Jaap en Sandra van Rossum
Rated 5 out of 5
20 december 2022

TOP

Chanel
Rated 5 out of 5
8 december 2022

Super snel gewerkt en heel netjes! Echt heel blij met mijn pvc visgraat vloer! Gezellige hard werkenden jongens die ook goed geholpen/ mee gedacht hebben met het vinden van de juiste kleur vloer!

Joyce Theulen
Rated 5 out of 5
13 oktober 2022

Super blij met onze mooie pvc vloer, plinten en voordeurmat welke snel en vakkundig is gelegd. Er wordt zeer netjes gewerkt. Na het leggen is er gestofzuigd en zelfs de gemaakte rommel in de voortuin met bladblazer schoongemaakt.

Zoek je een nieuwe vloer- of trapbekleding in hout, laminaat of pvc, is dit een echte aanrader.

Teun en Paula De Gast uit Baarn
Rated 5 out of 5
18 augustus 2022

Deze jongens hebben top werk afgeleverd.

Alles in één pakket : Vloeren, plinten, deurmat & trappen stofferen.

Ze geven goed advies, werken netjes en komen hun afspraken na.

Namens ons echt aan aanrader.

5 sterren voor jullie mannen!

Jeffrey & Angela
Rated 5 out of 5
11 mei 2022

Wij hebben de trap en gang laten bekleden ziet er super strak en netjes uit zijn er erg tevreden met het werk wat geleverd is world of floors is zeker een aanrader. Nog bedankt mannen voor het geleverde werk

Tonny en helma van kommer
Rated 2 out of 5
10 mei 2022

Afgelopen vrijdag hebben ze bij ons de gehele benedenverdieping gelegd en ook pvc op de wanden in de wc geplakt en het ziet er erg mooi uit. En vriendelijk personeel dus wij zijn super tevreden.

Gerard en Annemieke
Rated 4 out of 5
31 maart 2022

Wij hebben onze pvc vloer in de laatste week Januari 2021 laten leggen

World of Floors. Wij wisten dat de vloer geegaliseerd moest worden

en hebben dat ook hun laten doen. Vanaf het uitzoeken van de vloer,

bestellen, egaliseren en laten lijmen en leggen is alles perfect verlopen.

Afspraken maken en deze nakomen, advies, open, eerlijk en meedenken, kortom

geweldige kerels. Wij kunnen na deze ervaring en een prachtige vloer,

“World of Floors” alleen maar aanbevelen.

Hans en Marijke
Rated 5 out of 5
30 maart 2022

Echte vakmensen, heel huis laten doen incl. Trappen met verlichting ontzettend blij mee. Alles strak en netjes en de mannen.zien er ook nog eens goed verzorgd uit.

5 sterren van mij

Bernadette
Rated 5 out of 5
30 maart 2022

Leulk en professioneel team dat echt vakwerk levert. Ze leveren naast vloeren ook trapbekleding én trapverlichting!

Eline

Michael & Ghislaine

“Voor de verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand, hadden wij op zeer korte termijn een nieuwe vloer nodig.
Na zoeken naar de juiste specialist kwam ik in contact met Zefanja en dat is uitstekend bevallen.
De mogelijkheden zijn duidelijk gesproken, er is een helder Wij zijn voor onze nieuwbouw woning in Hoef en Haaf lang op zoek geweest naar de ”perfecte” visgraat PVC vloer.

Opdracht gegeven aan World of Floors omdat deze qua advies,afspraken nakomen en meedenken er met kop en schouders boven uit stak.

Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de vloeren op de 1e en 2e etage waren zelfs eerder klaar dan afgesproken waar we eerder naar ons nieuwe plekje konden verhuizen!

Het eindresultaat is boven verwachting, de vloeren zijn met chirurgische precisie gelegd kan niet anders zeggen dan dat dit echt vakwerk is!

Nogmaals dank voor alle goede zorgen 🙂”

5/5
"Vakmannen. Ze hebben een visgraat vloer bij ons gelegd. Super strak. We zijn er zo blij mee."
Hennie
"Vandaag trap laten bekleden jullie! Supermooi geworden en zeer tevreden! Jullie hebben echt vakwerk geleverd en vooral betaalbaar! Vriendelijk en zeer vakkundig personeel. Dank u wel voor de mooie trap!
S. Dahn
"Onze pvc visgraat vloer laten leggen Zefanja. worldoffloors zorgt voor goede communicatie, kennis en vakwerk. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!"
Rick van Ierland

Benieuwd naar ons werk?

Mart & Ria Hoekstra

“Wij zijn terecht gekomen bij hen via vrienden van ons. Wij wonen in Brielle in een mooi oud huisje die voorzien was van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

Wij wilden een PVC vloer en zo kwamen we bij World Of Floors terecht. Na de gebruikelijke kleuren uitzoeken kwamen we op de kleur grijs.

Wij moeten zeggen we zijn uitermate tevreden hoe dit is gelegd en ook de snelheid waarin het gelegd is. Hij werkt snel, schoon en levert goed werk.

Kortom we zijn blij dat we met World Of Floors in zee zijn gegaan. Wij kunnen eenieder dit bedrijf aanraden.”

5/5
"Super tevreden over de vloer die worldoffloors heeft gelegd in mijn trimsalon. Het is een speciale Forbo Surestep antislip vloer, perfect voor mijn werkzaamheden in de salon. Zij hebben snelle service geleverd, zijn vriendelijk, betaalbaar en leveren vakwerk. Echt een aanrader!"
S. Dahn
"We hebben onze trap Wereld van Vloeren laten bekleden met marmoleum. De trap is in 1 dag bekleed en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Zefanja denkt mee en werkt zeer professioneel. Vakmannen!"
Richard & Anita
"De vloer in mijn toilette zag er niet meer uit. Na wat rondvragen kwam ik terecht bij wereld van vloeren. Na het eerste gesprek wist ik al dat dit om een echte vakman gaat. Hij denkt met je mee, komt zijn afspraken na, levert kwaliteit en doet dit ook nog eens snel en zorgvuldig.Mijn toilette oogt weer fris en schoon. Bedankt!"
Arnold

“Tijdens de renovatie van ons huis in Utrecht is Zefanja in een vroeg stadium komen kijken om ons te adviseren omtrent de vloer. Hier konden we samen nadenken over de mogelijkheden en wat er het beste past bij onze woning. Hiervoor zijn we ook in de showroom geweest.

Zoals dat gaat met een verbouwing liepen er veel dingen uit maar gelukkig kon Zefanja op de korte termijn plek vinden om halve dag de vloer te egaliseren en na het drogen hiervan de pvc vloer te leggen. Nu hebben we een mooie pvc vloer, die perfect aansluit bij het karakter van onze woning. Daarnaast is deze superstrak gelegd en werkt het optimaal met onze vloerverwarming!

Helemaal mooi! Thnx.”

5/5

Bernard

"Zefanja heeft bij mij mijn droogloopmat (Schoonloopmat) gelegd (deze had geen snee maat en moest dus op maat gesneden en ingelegd worden). Dit heeft hij heel netjes gedaan. Daarnaast was hij niet alleen snel met het inplannen van een afspraak maar ook met het leggen zelf. Je kunt dus terecht bij Zefanja voor het leggen van vloeren, of je inloopmat; hij is daarnaast erg vriendelijk en geeft de juiste opties. Fijn als iemand met je mee denkt. Top!"
Reina Versluis
"Voor de verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand, hadden wij op zeer korte termijn een nieuwe vloer nodig. Na zoeken naar de juiste specialist kwam ik in contact met Zefanja en dat is uitstekend bevallen. De mogelijkheden zijn duidelijk gesproken, er is een helder plan van aanpak opgesteld en dat is ook netjes uitgevoerd zoals besproken. Ik ben super tevreden! Zefanja, bedankt voor de goede en snelle service, voor een volgend project zal jij zeker de opdracht krijgen!"
Roy Oosterlaken
(Onlease B.V.)