Referenties

Michael & Ghislaine

“Voor de verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand, hadden wij op zeer korte termijn een nieuwe vloer nodig.
Na zoeken naar de juiste specialist kwam ik in contact met Zefanja en dat is uitstekend bevallen.
De mogelijkheden zijn duidelijk gesproken, er is een helder Wij zijn voor onze nieuwbouw woning in Hoef en Haaf lang op zoek geweest naar de ”perfecte” visgraat PVC vloer.

Opdracht gegeven aan World of Floors omdat deze qua advies,afspraken nakomen en meedenken er met kop en schouders boven uit stak.

Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de vloeren op de 1e en 2e etage waren zelfs eerder klaar dan afgesproken waar we eerder naar ons nieuwe plekje konden verhuizen!

Het eindresultaat is boven verwachting, de vloeren zijn met chirurgische precisie gelegd kan niet anders zeggen dan dat dit echt vakwerk is!

Nogmaals dank voor alle goede zorgen 🙂”

5/5
"Vakmannen. Ze hebben een visgraat vloer bij ons gelegd. Super strak. We zijn er zo blij mee."
Hennie
"Vandaag trap laten bekleden jullie! Supermooi geworden en zeer tevreden! Jullie hebben echt vakwerk geleverd en vooral betaalbaar! Vriendelijk en zeer vakkundig personeel. Dank u wel voor de mooie trap!
S. Dahn
"Onze pvc visgraat vloer laten leggen Zefanja. worldoffloors zorgt voor goede communicatie, kennis en vakwerk. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!"
Rick van Ierland

Benieuwd naar ons werk?

Mart & Ria Hoekstra

“Wij zijn terecht gekomen bij hen via vrienden van ons. Wij wonen in Brielle in een mooi oud huisje die voorzien was van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

Wij wilden een PVC vloer en zo kwamen we bij World Of Floors terecht. Na de gebruikelijke kleuren uitzoeken kwamen we op de kleur grijs.

Wij moeten zeggen we zijn uitermate tevreden hoe dit is gelegd en ook de snelheid waarin het gelegd is. Hij werkt snel, schoon en levert goed werk.

Kortom we zijn blij dat we met World Of Floors in zee zijn gegaan. Wij kunnen eenieder dit bedrijf aanraden.”

5/5
"Super tevreden over de vloer die worldoffloors heeft gelegd in mijn trimsalon. Het is een speciale Forbo Surestep antislip vloer, perfect voor mijn werkzaamheden in de salon. Zij hebben snelle service geleverd, zijn vriendelijk, betaalbaar en leveren vakwerk. Echt een aanrader!"
S. Dahn
"We hebben onze trap Wereld van Vloeren laten bekleden met marmoleum. De trap is in 1 dag bekleed en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Zefanja denkt mee en werkt zeer professioneel. Vakmannen!"
Richard & Anita
"De vloer in mijn toilette zag er niet meer uit. Na wat rondvragen kwam ik terecht bij wereld van vloeren. Na het eerste gesprek wist ik al dat dit om een echte vakman gaat. Hij denkt met je mee, komt zijn afspraken na, levert kwaliteit en doet dit ook nog eens snel en zorgvuldig.Mijn toilette oogt weer fris en schoon. Bedankt!"
Arnold

“Tijdens de renovatie van ons huis in Utrecht is Zefanja in een vroeg stadium komen kijken om ons te adviseren omtrent de vloer. Hier konden we samen nadenken over de mogelijkheden en wat er het beste past bij onze woning. Hiervoor zijn we ook in de showroom geweest.

Zoals dat gaat met een verbouwing liepen er veel dingen uit maar gelukkig kon Zefanja op de korte termijn plek vinden om halve dag de vloer te egaliseren en na het drogen hiervan de pvc vloer te leggen. Nu hebben we een mooie pvc vloer, die perfect aansluit bij het karakter van onze woning. Daarnaast is deze superstrak gelegd en werkt het optimaal met onze vloerverwarming!

Helemaal mooi! Thnx.”

5/5

Bernard

"Zefanja heeft bij mij mijn droogloopmat (Schoonloopmat) gelegd (deze had geen snee maat en moest dus op maat gesneden en ingelegd worden). Dit heeft hij heel netjes gedaan. Daarnaast was hij niet alleen snel met het inplannen van een afspraak maar ook met het leggen zelf. Je kunt dus terecht bij Zefanja voor het leggen van vloeren, of je inloopmat; hij is daarnaast erg vriendelijk en geeft de juiste opties. Fijn als iemand met je mee denkt. Top!"
Reina Versluis
"Voor de verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand, hadden wij op zeer korte termijn een nieuwe vloer nodig. Na zoeken naar de juiste specialist kwam ik in contact met Zefanja en dat is uitstekend bevallen. De mogelijkheden zijn duidelijk gesproken, er is een helder plan van aanpak opgesteld en dat is ook netjes uitgevoerd zoals besproken. Ik ben super tevreden! Zefanja, bedankt voor de goede en snelle service, voor een volgend project zal jij zeker de opdracht krijgen!"
Roy Oosterlaken
(Onlease B.V.)