Hoezo kiezen voor een PVC vloer

Het kiezen van de juiste vloer is een belangrijke beslissing. De populariteit van PVC is de laatste jaren enorm gestegen. Vooral omdat deze vloeren makkelijk te onderhouden zijn en in veel verschillende varianten komen, zoals beton en hout. Hier bij World of Floors zijn we gespecialiseerd in PVC vloeren. Wil jij weten of deze vloeren wat voor jou zijn? Lees dan vooral verder!

Duurzaamheid PVC vloer

PVC vloeren zijn erg duurzaam en slijten niet snel. De vloeren kunnen goed tegen veel verkeer en beschadigen niet snel. PVC is bestendig tegen krassen, deuken en vlekken. Dit maakt de vloeren geschikt voor zowel woningen als commerciële ruimtes. deze hoge weerstand kan PVC ook goed tegen water en vocht, wat de PVC vloeren ook geschikt voor ruimtes als badkamers maakt. 

PVC vloeren zijn een van de makkelijkste om te onderhouden vloeren, en kunnen tegen morsen, watervlekken en vochtigheid. Je maakt ze schoon met een zachte bezem, stofzuiger of een vochtige dweil. En omdat ze waterbestendig zijn kunnen ze ook grondiger gereinigd worden met water en milde reinigingsmiddelen. Dit maakt deze vloeren een goede keuze voor huishoudens met kinderen of huisdieren en gebouwen met een druk verkeer.

Veelzijdigheid van PVC vloer

Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, patronen en kleuren. PVC vloeren kunnen het uiterlijk hebben van natuurlijke materialen zoals beton of hout. Dit geeft de mogelijkheid om de gewenste esthetische uitstraling te creëren die past bij de interieurinrichting van een ruimte. Buiten dat het er echt uitziet is het ook nog is veel comfortabeler dan, bijvoorbeeld een echte betonnen vloer. PVC heeft een zachter en veerkrachtiger oppervlak dan daadwerkelijk beton in dit geval.

Dit soort vloeren hebben ook van nature geluidsabsorberende eigenschappen, waar er voor een stillere leefomgeving wordt gezorgd. Ook kunnen PVC vloeren een isolerende werking hebben, waar ze warmte vasthouden en helpen bij het behouden van een comfortabele kamertemperatuur. 

PVC vloeren bij World of Floors

Hier bij World of Floors zijn we gespecialiseerd in vloerbedekking waaronder PVC. Wij hebben verschillende kleuren, patronen en soorten PVC zodat er altijd wat voor jou bij zit. Ook kunnen wij deskundig advies en begeleiding geven als het gaat om het kiezen van de juiste PVC vloer die aansluit op jouw behoeften en budget. Ook zullen we er vervolgens  voor zorgen dat de PVC vloer correct wordt geïnstalleerd. Wij focussen ons op het leveren van hoge kwaliteit PVC vloeren die duurzaam zijn en langdurig meegaan.

Samenvattend kan gesteld worden dat PVC een populaire keuze zijn geworden voor zowel woningen als commerciële gebouwen. De vloeren zijn duurzaam en komen in verschillende stijlen, kleuren en patronen.

Wil jij nou weten wat wij allemaal te bieden hebben als het gaat om deze populaire vloer? Kijk dan vooral op onze website voor meerdere ideeën en voorbeelden. Mochten er eventuele vragen zijn neem dan zeker even contact met ons op zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen verder helpen!