Verschillende soorten vloeren

Wij van World Of Floors adviseren, leveren en leggen wij vloeren. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en gaan geen enkele uitdaging uit de weg, of het nu gaat om een woning of een school. Wil jij nou weten welke vloer het beste bij je past? lees hier dan verder over onze soorten vloeren!

Pvc visgraat

PVC visgraatvloeren zijn een populaire keuze geworden voor veel huis eigenaren vanwege hun unieke en aantrekkelijke uitstraling. Door het klassieke visgraatpatroon hebben deze soorten vloeren een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

Onze PVC visgraatvloeren worden gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal, hier zijn onze vloeren bestand tegen slijtage, vlekken en vocht. Onze vloeren zijn daar geschikt voor verschillende ruimtes, zoals: woonkamers, keukens en commerciële ruimtes met verkeer zoals scholen. De vloer is makkelijk te onderhouden en eenvoudig schoon te maken.

Wat de visgraat onderscheid is het patroon waarin de planken worden gelegd. Het patroon bestaat uit kleine rechthoekige planken, die in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar gelegd worden. Hier ontstaat een visgraat patroon , wat zorgt voor een elegante en verfijnde uitstraling.

Pvc beton look

Bij World Of Floors bieden wij ook PVC vloeren met een betonlook aan. De combinatie van het veelzijdige PVC met de moderne uitstraling van beton, zorgt voor een eigentijdse en industriële sfeer in de ruimte.

Een van de vele voordelen van een PVC beton betonlook vloer is dat het veel comfortabeler loopt dan een daadwerkelijke betonnen vloer. PVC heeft een zachter en veerkrachtiger oppervlak dan beton. Daarnaast is het veel makkelijker te onderhouden en schoon te maken, dit maakt het een ideale vloer voor in jouw huis.

Pvc standaard

Een standaard PVC is een uitstekende keuze voor eigen gebruik maar ook voor in commerciële ruimtes. Door de duurzaamheid, veelzijdigheid en betaalbaarheid is dit een ideale vloer voor iedereen.

Net als al onze andere soorten vloeren is dit van een hoogwaardige kwaliteit PVC materiaal. Het is bestand tegen allerlei omstandigheden en zal dus niet snel slijten. De vloer is bestendig tegen vlekken en vereist alleen regelmatig wat schoonmaak met een mild reinigingsmiddel en een dweil. Dit maakt het een goede keuze voor drukke huishoudens of ruimtes met veel verkeer.

Bij World Of Floors hebben we een breed assortiment aan verschillende soorten vloeren om uit te kiezen. Ons deskundige team staat altijd klaar om te adviseren. We helpen graag naar het zoeken van de juiste vloer, die voldoet aan al jouw eisen.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die World Of Floors te bieden heeft. Ons doel is om jou te laten genieten van een prachtige vloer die lang mee gaat. Wil jij nou ook zo’n mooie vloer hebben in jouw huis of kantoor? Kijk dan vooral op onze website en neem contact met ons op!