Hoe kies je de beste vloerenlegger uit?

Het kiezen van een goede vloerenlegger kan lastig zijn. Je wilt iemand die je vertrouwt en mooi werk levert. Daarnaast zijn er ook veel bedrijven waar je uit kan kiezen. Hoe kies je hieruit de beste vloerenlegger? Wij hebben speciaal voor jou enkele tips op een rijtje gezet om jou verder te helpen!

1. Ervaring en referenties

Kies een vloerenlegger met aantoonbare ervaring in het leggen van vloeren. Ook is het belangrijk dat de vloerenlegger ervaring heeft met het soort vloer die jij wilt hebben. Zoek online recensies op of vraag deze aan eerdere klanten en bekijk hun werk online. Zo krijg je een goed beeld van hun kwaliteiten.

2. Vergunning en verzekering

Check of de vloerenlegger een geldige vergunning heeft en of hij/zij verzekerd is. Zo voorkom je dat jij straks aansprakelijk bent voor eventuele ongevallen of schade die tijdens het werk optreden.

3. Kosten en offertes

Daarnaast wil je een offerte vragen voor je de vloerenlegger kiest. Zo kan je de prijzen vergelijken. Onderzoek ook of er geen verborgen kosten zijn die niet in de offerte zijn opgenomen. Vergeet niet dat je moet oppassen met vloerenleggers die beloven vloeren te instaleren voor een veel lagere prijs dan hun concurrenten. Dit kan namelijk betekenen dat de kwaliteit van hun werk een stuk lager is.

4. Garantie

Het hebben van garantie op het werk van de vloerenlegger is ook niet geheel onbelangrijk. Controleer deze voorwaarden voordat je akkoord gaat.

5. Communicatie en klantenservice

Een vloerenlegger die goede communicatie- en klantenservicevaardigheden heeft is erg fijn. Het bedrijf moet namelijk wel bereikbaar zijn en bereid zijn jou te helpen bij vragen.

6. Tijdschema

Tot slot is het hebben van een duidelijk tijdschema cruciaal voor het inhuren van een vloerenlegger. Zorg dat je weet hoelang het werk zal duren en hoe ze de werkzaamheden zullen inplannen. Hier zorg je dat de vloer op tijd klaar is en je niet in de problemen komt.

Onthoud dat het belangrijk is de tijd te nemen voor het kiezen van een vloerenlegger. Ga zorgvuldig te werk om zo een vloerenlegger te vinden die kwalitatief hoogwaardige vloeren leggen die lang meegaan. Vergelijk verschillende bedrijven en offertes om zo tot de beste beslissing te kunnen komen!

Vloerenlegger World of Floors

Ben jij er klaar voor om een vloerenlegger uit te kiezen? Wij van World of Floors hebben gezamenlijk 28 jaar vakkundige ervaring en gaan geen uitdaging uit de weg! Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wie weet komen wij jouw huis binnenkort voorzien van een prachtige vloer!

Instagram

Facebook

Wij leiden vakmensen op! Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen in dé WERELD VAN VLOEREN? Neem contact met ons op!


sbb-beeldmerk